Familj

Låt fotograferingen bli en upplevelse för hela familjen. Jag fotograferar er både dokumentärt och tar porträtt på en plats ni valt så att alla i familjen känner sig trygga i den lite märkliga situationen när man blir fotograferad. Varför inte göra en picknick i parken?

Barn

Stillasittande barn ser inte naturliga ut på bild. Dom behöver fotograferas där dom känner sig avslappnade och på deras vilkor. I lekparken, hemma på tomten eller kanske vid favoritstenen i den där skogsdungen.

Pris

3.000 kr – ca 1 tim hemma hos er eller på annan plats. 30 bilder levereras redigerade & högupplösta digitalt. 100 kr per styck för extrabilder.
Är ni fler föräldrar som vill fotografera era barn? Kontakta mig för specilapris!

Eventuell milersättning tillkommer. Önskas mer avancerad retusch – 700 kr/tim. Vi säljer inga oredigerade bilder.
Prislistan gäller f.r.o.m oktober 2014. Alla ovanstående priser är inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra prislistan.

Foto

Personalporträtt
Pressbilder
Verksamhetsbilder
Årsredovisning
Reklambilder
Produktbilder

Vårda ditt varumärke

Jag skapar bild och film som lyfter fram människorna i ditt företag. Bilder ur den egna verksamheten är något genuint och äkta och därmed en del av företagets berättelse. Detta bidrar till att bygga och förstärka erat varumärke och skapa framgång.

Film

Verksamhetsfilmer
Case-filmer
Intervjufilmer
Instruktionsfilmer
Dokumentering
Föredrag och event